De Grote Belgische Dansvitrine

Wat gebeurt er wanneer

Schrijf je in voor 27 november. In de bevestigingsmail leggen we uit hoe je ons de opname (min. 5 minuten) van jouw choreografie kan bezorgen. We verwachten de opname voor 30 november. Dit mag natuurlijk een opname van een repetitie zijn. Je voorstelling hoeft nog niet af te zijn op het moment van inschrijving.

Voldoet je voorstelling aan de Vijf VitrineVuistregels (zie hieronder)? Dan krijg je de kans om jouw voorstelling te tonen aan straffe dansexperten én dezelfde dag feedback te krijgen. Bovendien krijgen alle dansers de kans andere voorstellingen te zien én deel te nemen aan een gemeenschappelijke opwarmsessie met Nicolas Vladyslav (les ballets C de la B, Michèle Ann De Mey, East-man,…)

De dansexperten selecteren een tiental voorstellingen met artistieke groeimogelijkheden voor een intensief coachingsbad. Je werkt toe naar het publieksmoment op 5 mei 2018. Dit coachingstraject wordt volledig op maat opgemaakt, zowel op vlak van inhoud als op vlak van timing. De coach komt op de locatie van jouw keuze, tijdens bv. jullie repetitiemomenten.

De Grote Belgische Dansvitrine in de Stadsschouwburg van Brugge.